123 massage til mig


123zone.dk

Hvad er zoneterapi?

Hvad er fys. massage?

Behandleren...

Behandlingen...

Behandlingsstedet...

Bestilling og priser...




Fysiurgisk massage er en massageform, hvor man specielt tager hensyn til kroppens anatomiske opbygning. Den fysiurgiske massage tager udgangspunkt i bevægeapparatet, som er sammensat af muskler, knogler og led, der støttes af nerver, lymfe og blodbaner. Ved fysiurgisk massage arbejdes der ind på lidelser og skavanker i bevægeapparatet (infiltrationer, spændinger o.l.) samtidig med at smidigheden forbedres, immunforsvaret styrkes og blod- og lymfekredsløbet stimuleres.

Gennem fysiurgisk massage fjernes affaldsstoffer, som ledes ud i lymfesystemet og blodbanen og efterfølgende fjernes fra kroppen. Resultatet bliver en smidig, sund og velfungerende krop, som igen virker ind på den fysiske og psykiske almentilstand.

Undervejs aktiveres udvalgte triggerpunkter og akutrykpunkter, hvilket sammen med den fysiurgiske massage er med til at stimulere og afslappe kroppen.

       

En fysiurgisk massagebehandling er individuel fra patient til patient. Den tager udgangspunkt i en samtale om dig og din almentilstand, som finder sted samtidig med, at en journal udfyldes. Der tilstræbes hurtigt en balance i kroppen ved at så store dele af kroppen inddrages i behandlingen som muligt. En fysiurgisk massagebehandling varer normalt omkring 75 minutter, idet det er vigtigt, at så store dele af kroppen som muligt gennemarbejdes. I den periode ligger du afslappet på en massagebriks på maven eller på ryggen.

Efter behandlingen tilbydes du et stort glas koldt vand og lidt sødt til ganen og der ajourføres en journal over behandlingsforløbet. Det er vigtigt, at du i løbet af et døgn efter behandlingen drikker rigeligt med vand, for at skylle affaldsstofferne ud af kroppen.